Μεταφορές

Μεταφορές - Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων

Αν ενδιαφέρεστε να νοικιάσετε αυτοκίνητο ή να κάνετε κράτηση μεταφοράς από αεροδρόμιο, συμπληρώστε τη φόρμα και θα σας στείλουμε τις καλύτερες διαθέσιμες επιλογές.

Car Rental FAQs

Ποια είναι η διαδικασία ενοικίασης αυτοκινήτου;

Μόλις διαβάσετε αυτές τις ερωτήσεις και συμπληρώσετε τη φόρμα, θα σας στείλουμε τα διαθέσιμα αυτοκίνητα και τις τιμές για τις ημερομηνίες που ζητήσατε, τότε θα πρέπει να αποφασίσετε ποια επιλογή σας ταιριάζει καλύτερα και θα την κλείσουμε για εσάς.

Ποια είναι η διαδικασία πληρωμής;

Η πλήρης πληρωμή θα γίνει κατά την άφιξή σας απευθείας στο άτομο από την εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτου μόλις λάβετε το(τα) αυτοκίνητο(α).

Το αυτοκίνητο έχει ασφάλεια;

Όλα τα αυτοκίνητα έχουν ασφάλεια αλλά δεν καλύπτει τα λάστιχα και το κάτω μέρος του αυτοκινήτου σε περίπτωση που οδηγείτε σε προορισμούς εκτός δρόμου.

Η πλήρης ασφάλιση θα κοστίζει +3€/ημέρα.

Υπάρχει 2η επιλογή δίσκου; και ποιο είναι το κόστος;

Μπορείτε να εγγραφείτε για έως και 3 οδηγούς για κάθε αυτοκίνητο και δεν υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις σε αυτό.

Μπορώ να επεκτείνω την κράτηση αυτοκινήτου μου;

Εφόσον η εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων έχει διαθεσιμότητα σε αυτό το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, μπορείτε να το επεκτείνετε, διαφορετικά θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να αλλάξουμε το αυτοκίνητό σας με ένα διαθέσιμο.

Airport Transportation FAQs

Ποια είναι η διαδικασία ενοικίασης αυτοκινήτου;

Μόλις διαβάσετε αυτές τις ερωτήσεις και συμπληρώσετε τη φόρμα, θα σας στείλουμε τις τιμές της διαδρομής από την αφετηρία σας μέχρι το ξενοδοχείο.

Εάν αποφασίσετε να κάνετε κράτηση για την υπηρεσία μεταφοράς από/προς το αεροδρόμιο, θα το κάνουμε για εσάς, ο οδηγός θα σας περιμένει στο αεροδρόμιο με το όνομά σας σε μια πινακίδα για να μπορείτε να τον αναγνωρίσετε και θα σας φέρει μπροστά στο ξενοδοχείο.

Το ίδιο θα συμβεί και κατά την επιστροφή σας, θα αποφασίσετε την ώρα που ο οδηγός θα είναι στο ξενοδοχείο και θα σας πάει στο αεροδρόμιο.

Ποια είναι η διαδικασία πληρωμής;

Η πλήρης πληρωμή θα γίνει κατά την άφιξή σας απευθείας στον οδηγό με μετρητά. Εάν προτιμάτε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα, ενημερώστε μας εκ των προτέρων.

Τι θα συμβεί αν υπάρξει καθυστέρηση ή αλλαγή στην πτήση μου;

Εάν υπάρξει αλλαγή στην πτήση σας ή καθυστέρηση, θα θέλαμε να το γνωρίζουμε το συντομότερο δυνατό, ώστε να μπορέσουμε να προγραμματίσουμε εκ νέου την άφιξη του οδηγού στο αεροδρόμιο, αλλά τις περισσότερες φορές ενημερωνόμαστε για τυχόν πιθανές αλλαγές καθώς ελέγχουμε διαδικτυακά λεπτομέρειες πτήσης.

Ποιες είναι οι επιλογές τύπου αυτοκινήτου μας για αυτήν τη μεταφορά;

Η εταιρεία μεταφοράς αεροδρομίου διαθέτει στον στόλο της ταξί, μίνι βαν και μίνι λεωφορεία, και όλα είναι πολυτελή, ώστε να μπορούμε να εγγυηθούμε ότι η μεταφορά σας θα γίνει άνετα.

Για έως 4 άτομα: Mercedes Benz 213 E Class
Για έως 8 άτομα: Mercedes Benz V Class
για έως 18 άτομα: Μίνι λεωφορείο Mercedes Benz

Μπορώ να ακυρώσω την κράτησή μου;

Μπορείτε να ακυρώσετε την κράτησή σας για το λεωφορείο από/προς το αεροδρόμιο οποιαδήποτε στιγμή μέχρι 24 ώρες πριν από την ημερομηνία άφιξης, για ακυρώσεις κατά την ημερομηνία άφιξης θα πρέπει να χρεωθείτε με 50%.

Πείτε μας τις ανάγκες σας και θα σας στείλουμε τις προσφορές μας  Πείτε μας τις ανάγκες σας και θα σας στείλουμε τις προσφορές μας   Πώς να μας βρεις

   Στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου
   Νίκαιας 11, Τσεσμές, Ρέθυμνο 741 00
   Τηλέφωνο: +30 6978691829
   Email: info@utopiasuites.gr